Hintaszék és bölcső egyben

A pici babákat legkönnyebben úgy altathatjuk el, ha ringatjuk őket. Egy remek fejlesztésnek köszönhetően a baba és a mama együtt pihenhet, hiszen amíg a babát ringatja az anyuka a bölcsőben, addig ő is kényelmesen ücsöröghet a hintaszékben.

Bölcső és hintaszék egyben

A remek bútordarab úgy lett kialakítva, hogy az egyik végén egy hintaszék található, a másik végén pedig egy kiságy-bölcső. Amíg az anyuka kényelmesen ücsörög a hintaszékben, addig lágyan ringathatja gyermekét. Ennek a különleges bútordarabnak köszönhetően a baba és a mama közel lehetnek egymáshoz, miközben pihennek. Így nem kell cipelni és ölben tartani a kicsit, mégis lehet simogatni ringatás közben.

Mivel a bölcsőnek elég magas oldaltámlái vannak, a pici baba nyugodtan pihenhet benne, miután álomba ringatta az édesanyja. Így biztonságban lehet a gyermek álmában is. A bölcső része 40 x 80 cm átmérőjű, míg a hintaszék ülése 40 x 40 cm, a háttámlája pedig 40 x 25 cm. A méreteinek köszönhetően anya és gyermeke kényelmesen pihenhetnek a használata folyamán. A hintaszék háttámlája párnázott, így az anyuka hátradőlhet és lazíthat egy kicsit, amíg őrzi csemetéjét.

babamama1

A praktikus bútor a kisebb babaszobákban is elfér, mivel a teljes nagysága 133 x 88 x 97 cm. Szürke, vagy tört fehér színekben kapható. Amennyiben a szülők más színben szeretnék megvásárolni, erre is lehetőségük van, de akkor 15 százalékkal nő a bútordarab ára. Ez az ötletes bútor 550 Euróba kerül.

A különleges ringató és hintaszék előnyei

Minden kismamának szüksége van egy hintaszékre, hiszen a szoptatás is sokkal egyszerűbb egy kényelmes ülőalkalmatosságban. Amíg az anyuka eteti csemetéjét hátradőlhet és kellemesen ringatózhatnak együtt, így a kicsi könnyedén álomba szenderül.

babamama3

Nem kell a babaringató fotelből áttenni a gyermeket a kiságyba ha elalszik, mivel a bölcső úgy lett kialakítva, hogy a kicsi biztonságban pihenhessen benne. Amíg az anyuka őrzi gyermeke álmát, kényelmesen hátradőlve olvashat, kötögethet, vagy bóbiskolhat ő is.

A bölcső könnyedén mozgatható, így ha nem szeretne a szülő leülni, akkor is egyszerűen ringathatja gyermekét, mivel ehhez nincs szükség nagy erőfeszítésre.

Összességében elmondhatjuk, hogy ez egy remek találmány, amely megkönnyítheti az újdonsült anyukák életét!

képek forrása: coolthings.comKategória: Baba-Mama