YiAhn az átalakítható mózeskosár

Az átalakítható bútorok nagyon praktikusak és hasznosak. Ezekből is több félét gyártanak, de most egy különleges darabra bukkantunk, amelyik három -féle képen használható, így hosszú éveken át alkalmas lehet a gyerekszobában.

YiAhn átalakítható mózeskosár

Első ránézésre sem egy átlagos mózeskosárnak tűnik és nem is az. A furcsa elnevezésű bútordarab alkalmazkodik a gyermek igényeihez. Ahogyan nő a pici úgy lehet átalakítani különféle hasznos bútordarabokká. A tervező Kang Min Chul arra törekedett, hogy olyan átalakítható bútort készítsen, amely kiszolgálja a gyermek igényeit hosszú éveken át.

mozeskosar3

Mivé alakítható a YIAhn?

Kezdetben amikor a baba még kicsi mózeskosárként használható. Majd ahogyan nő, átalakítható tárolóberendezéssé. Így játékosdobozként is funkcionálhat és egy minikönyvespolc is lehet belőle. Ennek köszönhetően a gyermek dolgait kis helyen tárolhatjuk és elkerülhetjük a rendetlenséget. Amikor már nincs igény a játékosdobozra, vagy a minipolcra, lehet belőle szék és asztal, Így még kisiskolásként is használhatja a csemete a bútort. Ha újabb taggal bővül a család akkor természetesen vissza lehet alakítani mózeskosárrá. A praktikus kivitelezésnek köszönhetően, születéstől kezdve akár 8 éves korig is használhatja a kicsi.

mozeskosar4

Tudnivalók

Amíg a mózeskosár szerepét tölti be, az oldalsó részeit tárolásra is használhatjuk. A babaruhák egy része, vagy a pelenkák és más apróságok elférnek az oldalsó tárolórekeszekben. Ennek köszönhetően nagyon helytakarékos, a kisebb lakásokban hasznos lehet.

mozeskosar1

Egyszerű és praktikus

A szétszerelése és az átalakítása egyszerű, nem kell órákon át barkácsolni, ha más bútorként szeretnénk használni. Rétegelt bambuszlemezekből és rozsdamentes acélból készítik az átalakítható mózeskosarat, így nagyon ellenálló. A benne található textília pedig 100 %-os pamutból készül, ennek köszönhetően a gyerkőc igazán kényelmesen érezheti magát benne. A kialakításának köszönhetően biztonságos, bármilyen formájú bútorként is használjuk.

mozeskosar2

A több funkciót is ellátó, átalakítható kiságyak megérik az árukat, hiszen éveken át használhatjuk őket. A babák kényelmét szolgálják és hosszútávon a szülők pénztárcáját is kímélik.

képek forrása: yiahn.com