Modern babafigyelő rendszer

A babafigyelő eszközök nagyon praktikusak és sok kellemetlen helyzettől megkímélhetjük magunkat a használatukkal. A fejlesztők ma már egyre modernebb készülékeket alkotnak, amelyek használatával minden pillanatban tudhatjuk, mit csinál a gyermekünk.

Három az egyben babafigyelő

Jeff Huang érdekes találmánya ez a különleges babafigyelő rendszer. A készlet tartalmaz egy cumit, egy kamerát és egy tojás formájú eszközt az i-Egget, amelyen keresztül láthatjuk a gyermekünket. A cumi méri a baba testhőmérsékletét, ha megemelkedik, rögtön üzenetet küld a tojásra emlékeztető eszköznek, így a szülők azonnal tudhatják ha gond van. A kamera rögzíti a baba tevékenységét, amelyet az i-Egg készüléken keresztül figyelemmel kísérhetünk. Arra is lehetőség van, hogy egyenesen a mobiltelefonunkon jelenje meg a videó a kicsiről.

Praktikus eszköz

Mivel a cumi és a kamera is üzenetet küld az i-Egg-nek, amely továbbítja azt a mobiltelefonunkra, akkor is nyugodtak lehetünk, ha a gyermekünk a kiságyában játszik, mi pedig egy másik helyiségben végezzük a dolgunkat. A cumi színe is megváltozik, ha a gyermek testhőmérséklete megemelkedik. Így rögtön tudhatjuk, ha gond van, mekkora a kicsi láza és nem kell lázmérőt használnunk. A kamera éjjel és nappal is kiváló minőségű képet rögzít. Fotót és videót is készíthet a beállításoktól függően. A videó esetében gyermekünk hangját is rögzíti.

babafigyelo1

Bájos kivitelezés

A lázmérővel ellátott cumi gyakorlatilag nem különbözik a megszokott daraboktól. Így a gyerekek sem veszik észre a különbséget. Az i-Egg barátságos kivitelezésű, tökéletesen illeszkedik bármilyen stílusú gyermekszobába. Csak úgy mint a kamera, amely leginkább egy robotra hasonlít. A szemeinél vannak elhelyezve a kamerák, az ötletes kivitelezésnek köszönhetően úgy tűnik, mintha mosolyogna az eszköz. Így a picik a három darabból álló készlet egyik darabjától sem fognak megijedni, sőt valószínűleg örömmel látják majd a szobájukban.

Arról még egyelőre nincs információ, hogy mikor kerül bolti forgalomba ez a nagyszerű készlet és az ára sem ismert. Minden szülőnek gyermeke épsége és egészsége a legfontosabb. Remek ötlet, hogy akkor is szemmel követhetjük a kicsink tevékenykedését, ha éppen nem vagyunk vele és még az egészségi állapotáról is információkat kaphatunk.

forrás: tuvie.comKategória: Baba-Mama