Hintalóvá alakítható szék

Az átalakítható bútorok nagyon praktikusak, hiszen több funkciót is betölthetnek. Egy japán tervező most egy olyan kreatív átalakítható bútort alkotott, amelyet a gyermekek és felnőttek is örömmel használnak.

New Bambini – az átalakítható szék

Toshimitsu Sasaki egy különleges széket álmodott meg, amely számtalan szerepet betölthet és az egész család számára hasznos lehet. A szék a New Bambini nevet kapta. Használható hagyományos székként, vagy bárszékre emlékeztető formára is alakítható, a gyermekek hintalóként is használhatják. Akár etetőszékként is funkcionálhat, így a család legfiatalabb tagjától a nagyszülőkig mindenki élvezheti az átalakítható szék nyújtotta kényelmet.

hintaszek

Hogyan lehet átalakítani?

A széket abba a pozícióba kell fordítani, ahogyan használni szeretnénk. Ezt követően az ülőrészt és a háttámlát könnyen áthelyezhetjük egyik helyről a másikra. A kialakításának köszönhetően bármilyen magasságú és súlyú személy kényelmesen ülhet rajta. Mivel több pontba illeszthető a háttámla és az ülőrész is, nagyon kényelmes, gyakorlatilag testre szabható. A gyermekek számára pillanatok alatt hintalóvá alakíthatjuk, amelynek a használata biztonságos, mivel stabil ez az érdekes kialakítású szék.

hintaszek1

Etetőszék

Ha etetőszékként szeretnénk használni, akkor külön meg kell vásárolnunk a szükséges darabokat ahhoz, hogy átalakíthassuk a bútort. Az etetőszék használata is nagyon biztonságos, mivel a gyermeket több ponton is védi a biztonsági övre emlékeztető szerkezet, így nem eshet ki. A magassága állítható és a lábtámla is a gyermek magasságához igazítható. Ennek köszönhetően hosszasan használható, hiszen ahogyan a gyermek nő, úgy állítjuk át a széket.

Kivitelezés

A különleges szék letisztult formatervezésű, egyszerű barna színű. Az ülőrész több színben kapható, így akár a zöld, a piros, vagy a kék szín mellett is dönthetünk. A nem mindennapi bútordarabot a japantrendshop weblapján rendelhetjük meg 443 dollárért. Amennyiben etetőszékként is szeretnénk használni, akkor meg kell rendelnünk az ehhez szükséges darabokat is, amelyeknek az ára 119 dollár.

A szék kivitelezése miatt tökéletesen illeszkedik szinte bármilyen stílusú lakásba. Nem foglal sok helyet, így akár a kisebb otthonokban is elhelyezhető. Ha pedig nem szeretnénk használni, pár egyszerű mozdulattal szétszedhetjük és úgy tárolhatjuk.

forrás: tuvie.com
Kategória: Baba-Mama