Az oldalon található szöveges tartalom az otthonunk.hu online magazin üzemeltetőjének tulajdonát képezi. Az oldalon található mindennemű tartalom szerzői jogvédelem alatt áll. Ezek másolása szigorúan tilos! Kérjük, amennyiben az oldalon található tartalmat szeretné megosztani, az adott tartalom linkét tegye közzé, így nem sérti meg a szerzői jogokat.

A weboldal jelenleg fejlesztés alatt áll, így az esetleges tartalmi tévedésekért nem vállalunk felelősséget! Az oldallal kapcsolatos változtatások jogát az üzemeltető fenntartja.

Az oldalon található egészségmegőrzéssel és életmóddal kapcsolatos információk (például a Baba-Mama kategóriában) nem minősülnek orvosi tanácsnak! Amennyiben egészségügyi problémái vannak, kérjük ne hagyatkozzon csupán az olvasott tartalomra, keresse fel kezelőorvosát! Legjobb tudásunk szerint informáljuk kedves olvasóinkat, de az egészséggel kapcsolatos témákban, csakis egy orvos adhat Önnek szakszerű tanácsokat! Kérjük ezt tartsa szemelőt!

Örömmel fogadjuk a kedves olvasóink javaslatait. Ha egy új háztartási eszközt talált, írjon nekünk és amennyiben érdekesnek találjuk az adott eszközt, egy cikket publikálunk róla. Az otthonunk.hu online magazin nonprofit, így nem áll módunkban hirdetési felületet biztosítani, vagy egyéb módon honorálni az olvasók által beküldött tartalom ötleteket.

Amennyiben a weboldalunkkal kapcsolatosan észrevételei vannak, kérjük jelezze. Az Ön által rendelkezésünkre bocsájtott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek azokat nem adjuk ki.

Kapcsolat: otthononline@gmail.com